3D-verf

Tijdens deze leuke workshop laat ik eerst voorbeelden zien van wat er kan met deze veelzijdige 3D verf. Daarna ga je zelf lekker aan de slag en de gemaakte creaties neem je meteen mee naar huis. De Diam’s 3D verf is te gebruiken op vele ondergronden, zoals hout, stof, glas en metaal.  De verf zit in een handige platte knijptube met een punt, waardoor er prachtige decoraties mee te maken zijn. In het atelier zijn nieuwe voorwerpen om te decoreren: spiegeltjes, kistjes, planken, enz. Leuk voor in huis, op het terras en in de tuin of maak een origineel en persoonlijk cadeautje.

 

3D-verf op glas, hout als herbruikbare sticker

3D-vef op waxineglas

T-shirt met 3D-verf

 

 

 

 

 

Je kunt ook eigen kleding beschilderen tot een exclusief en uniek exemplaar. Zit er in je favoriete blouse een vlekje? Tover het weg met een mooie afbeelding. Ook een bestaande schaal of ander voorwerp kun je decoreren zodat een beschadiging niet meer te zien is.

Kun je zelf niet zo goed tekenen? Dat is geen bezwaar. Afhankelijk van de ondergrond zijn er verschillende mogelijkheden om een afbeelding over te brengen. Zowel kinderen als volwassenen werken met gemak en veel plezier met deze veelzijdige 3D-verf.